Weboldalunk COOKIE-kat használ az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint, melyek nem alkalmasak személyes azonosításra.
Menü
hu
en
Ön itt jár: Kezdőlap >

Hikvision

Célunk, hogy minőségi eszközöket és termékeket juttassunk el jelenlegi és jövőbeni ügyfeleinkhez, amiket nagyfokú biztonsággal, a legoptimálisabb hatásfokkal tudnak használni, a lehető legkényelmesebb módon.

A kidolgozás, a képminőség, a tartósság, a karbantartás és a helyi támogatás is kulcsfontosságú pont egy rendszer kiválasztásánál. Ezeknek a feltételeknek felel meg a Hikvision márka.

A Hikvision Digital Technology Co., Ltd. 2001-es megalakulása után rövid idő alatt – immár a harmadik egymást követő évben - a világ legtöbb biztonsági videó megfigyelő rendszerét és megoldását szállító cége, a Security 50 ranglista 3-ik helyezettje. Piaci részesedése világviszonylatban már 2013-ban 10.9% volt a videó megfigyelő piacon és mára már a világ egyik legnagyobb biztonságtechnikai cégévé vált.  

A Hikvision a világ legnagyobb kutató- és fejlesztő csapatával – több mint 2000 mérnököt alkalmaz - és világszínvonalú gyártósorokkal rendelkezik. A cég éves bevételének 7 %-át a termékfejlesztésre, újításra, a kutatási és fejlesztési folyamatokra forgatja vissza. Ennek köszönhetően a Hikvision partnerei számára csúcstechnológiával készült, világszínvonalú termékeket biztosít.

Bevételének nem elhanyagolható része kínai szállításokból és hatalmas kínai kormányzati projektekből származik, de a Hikvision igazi nemzetközi voltának bizonyítéka, hogy mára már Kínában üzemeltetett 30 saját képviselete mellett, világszerte további 12 regionális képviselettel, szervizközponttal rendelkezik. Együttesen több mint 30 ezer partnerével az egész világon jelen van.

A Hikvision nagyon gyorsan növekszik minden szegmensben, továbbra is a piaci elvárásokat felülteljesítve. Ez a növekedés többek között a folyamatosan bővülő értékesítési csatornáinknak és ügyfeleik lojalitásának is köszönhető.

Az Európáért felelős leányvállalat központja Amszterdamban található. A céget nyilvánosan jegyzik a Shenzhen-i tőzsdén és fejlődése töretlen.

Számos nagyobb Hikvision rendszer üzemel világszerte. A Hikvision nevéhez köthető a világ legnagyobb biztonsági hálózata Délnyugat-Kínában, a Jangce partján fekvő nagyvárosban, Csungkingban, ahol több mint 1,2 milliárd dollár értékben ruháztak be félmillió új kamerára.

Többek között biztonsági kamerarendszereik ügyelnek a közbiztonságra:

  • 2008-as nyári olimpiai játékok helyszínein
  • Tibetbe tartó vonatokon
  • Shanghai Transrapid mágnes vasúton
  • Singapore építőipari projektek 7 millió dollár értékben
  • Koreai város védelmi projektek 1,8 millió dollár értékben
  • New York-i lakásvédelmi projektek
  • a nürnbergi pályaudvaron
  • iráni bankokban
  • Brazil minisztériumokban
  • a brazíliai 2014-es labdarúgó Világbajnokság alatt több stadionban és a Brazília BRT MOVE autóbusz-állomásain.

A Hikvison termékei Magyarországon is egyre ismertebbek és egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, főleg a nagyon jó ár/érték arányának megfelelően. Számos BM településfejlesztési projektben és kaszinó beruházásban is bizonyítottak már termékei.

Ár/érték arányban nagyon kedvező, használata egyszerű, az internetes és helyi kezelő felületek magyar nyelvűek és nem utolsó sorban hosszú évekig megbízhatóan működnek. A kamerarendszerek adatrögzítő egységei, megfigyelő eszközei a térfigyelő kamerák is a prémium kategóriába sorolhatóak, tiszta és éles képet jelenítenek meg. A térfigyelő kamera infrás fényvetői segítségével az éjszaka alatt készült képek is jó minőségűek, akár 10-50m között is. A kamerarendszer esetében nem csak a belső megbízhatóság és használhatóság a szempont, különböző esztétikai igényeket is ki kell elégítenie.